PEDERSKA OFANZIVA NJEMAČKE POLITIČARKE TERRY REINTKE NA BIH KAKO JE KRENULO PEDERI ĆE USKORO TRAŽITI DA IMAJU I SVOG ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BIH


Decembar mjesec protiče u znaku promocije pederizma u BiH. Danas su skoro svi mediji u BiH objavili intervju sa njemačkom političarkom Terry Reintke, zastupnicom u Evropskom parlamentu, osobom koja se bavi promocijom pederizma u Evropi. 

Spomenuta Njemica pokušava izvršiti pritisak javnost, na domaće i evropske političare da se u najavljene evropske reformske procese uvrsti i pitanje homoseksualizma u BiH, naročito organiziranje parade u Sarajevu.”Mislim da se ovo pitanje treba razmatrati uz ekonomske i socijalne reforme i zajedno s drugim bitnim pitanjima”, kaže Reintke.

Ona očito ne gleda Federalnu televiziju na kojoj se svaki drugi dan u najudarnijim terminima promovira neki pederski sadržaj (I ostali mediji u BiH su isti kao FTV). U našim školama djeca uče da je biti peder napredna i pozitivna društvena vrlina ( U Kantanu Sarajevo djeca imaju čak i predmet u školi koji se zove “Zdravi životni stilovi”, sastavljen od lekcija koje obrazuju našu djecu da je biti kul biseksualac, peder i ostale LGBT kategorije). Niko u BiH nije toliko zaštićen kao homoseksualci i psi lutalice. 

Na promociju i zaštitu njihovih prava troše se milioni eura svake godine. Zato, predlažemo da Terry Reintke zatraži od Evropske unije da predviđene milione eura za promociju prava homoseksualaca u BiH daju ljudima koji su poplavljeni, jer oni nemaju nikakvih prava. Pederi žive u BiH ko lordovi, jedino im još nedostaje da postave svog člana u Predsjedništvo BiH. Bosna i Hercegovina je zemlja apsurda, sve je moguće.